Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη άχνη με το αλεύρι και ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε το κρύο Βούτυρο αγελάδος κομμένο σε κυβάκια και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν.
Πλάθουμε μπαλάκια των 20-25 γρ. σε λαδόκολλα σε 2 ταψιά τα πατάμε με το δάχτυλό μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 °C για περίπου 15-20 λεπτά.
Αφήνουμε τους κουραμπιέδες να κρυώσουν και τους βουτάμε σε μπόλικη άχνη.
Τους βάζουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με άχνη .