Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τη μαγιά, το αλεύρι, το αλάτι, τα 30 γρ. Βούτυρο αγελάδος και χτυπάμε με τον γάντζο για 5-8 λεπτά μέχρι να δέσει η ζύμη.
Βάζουμε σε μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες να ξεκουραστεί.
Βάζουμε το παγωμένο Βούτυρο αγελάδος ανάμεσα από δύο λαδόκολλες και το ανοίγουμε με τον πλάστη ώστε να σχηματίσουμε ένα τετράγωνο 15×15 εκ.
Ανοίγουμε τη ζύμη 25×25 εκ., βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος στη μέση και το καλύπτουμε με τη ζύμη που περισσεύει σαν φάκελο.
Ανοίγουμε με τον πλάστη ώστε να έχουμε ένα ορθογώνιο 15×50 εκ. Το διπλώνουμε στα τρία σαν φάκελο και μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 40 λεπτά.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία άλλες τρεις φορές για να δημιουργήσουμε πολλές στρώσεις από ζύμη και Βούτυρο αγελάδος. Την τελευταία φορά θα χρειαστεί να μείνει στο ψυγείο για 6 ώρες.
Αφαιρούμε από το ψυγείο και κόβουμε στη μέση.
Ανοίγουμε σε ορθογώνιο 18×50 εκ. και χωρίζουμε σε 5 λωρίδες 10×18 εκ. Στη συνέχεια τα κόβουμε διαγώνια.
Τυλίγουμε από τη μεγάλη πλευρά προς τη γωνία και αλείφουμε με λίγο νερό για να κολλήσουν.
Μεταφέρουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα, τα σκεπάζουμε με μία πετσέτα και τα αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσουν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Ψήνουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για επιπλέον 15 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν 5-10 λεπτά και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.