Μακαρονάδα με φρέσκα άγρια μανιτάρια

ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
  • Είδη μανιταριών: αρνάκι, ύδνα & χρυσές τρουμπέτες
  • Ντοματίνια
  • Σκόρδο
  • Μακαρόνια
  • Φρέσκος βασιλικός
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Νερό
  • Λευκό κρασί
  • Φρέσκο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ
  • Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
  2. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για πέντε λεπτά.
  3. Αρωματίζουμε με λευκό κρασί.
  4. Βάζουμε τα ντοματίνια, λίγο νερό και προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια.
  5. Αλάτι, πιπέρι, φρέσκο βασιλικό και στο τέλος προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ και την τριμμένη φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο