Μακαρονάδα με φρέσκα άγρια μανιτάρια

ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
  • Είδη μανιταριών: αρνάκι, ύδνα & χρυσές τρουμπέτες
  • Ντοματίνια
  • Σκόρδο
  • Μακαρόνια
  • Φρέσκος βασιλικός
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Νερό
  • Λευκό κρασί
  • Φρέσκο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ
  • Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
  2. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για πέντε λεπτά.
  3. Αρωματίζουμε με λευκό κρασί.
  4. Βάζουμε τα ντοματίνια, λίγο νερό και προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια.
  5. Αλάτι, πιπέρι, φρέσκο βασιλικό και στο τέλος προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ και την τριμμένη φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη