Μακαρόνια με κολοκυθάκια, μπρόκολο & κρέμα από ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο

ΥΛΙΚΑ
  • 300 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 12 λεμόνι ξύσμα
  • 2 κ.γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 350 ml ρόφημα Αμυγδάλο χωρίς ζάχαρη
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 2 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
  • 12 μικρό μπρόκολο σε μπουκετάκια ελαφριά βρασμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 λιαστές ντομάτες κομμένες σε κύβους
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  2. Σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια στο ελαιόλαδο.
  3. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο με την πρέσα ή ψιλοκομμένο, το ξύσμα από 12 λεμόνι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
  4. Βάζουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ρόφημα Αμυγδάλο χωρίς ζάχαρη.
  5. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφριά κρέμα.
  6. Προσθέτουμε στην κρέμα τα μακαρόνια και το μπρόκολο, αφού πρώτα το έχουμε βράσει ελαφρά.
  7. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
  8. Γαρνίρουμε με την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου