ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Μακαρόνια με κολοκυθάκια, μπρόκολο & κρέμα από ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο
25
4
Αλμυρές
Vegetarian
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
1 σκελίδα σκόρδο
12 λεμόνι ξύσμα
2 κ.γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
350 ml ρόφημα
Αμυγδάλο χωρίς ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
12 μικρό μπρόκολο σε μπουκετάκια ελαφριά βρασμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 λιαστές ντομάτες κομμένες σε κύβους
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο με την πρέσα ή ψιλοκομμένο, το ξύσμα από 12 λεμόνι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
Βάζουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ρόφημα
Αμυγδάλο χωρίς ζάχαρη
.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφριά κρέμα.
Προσθέτουμε στην κρέμα τα μακαρόνια και το μπρόκολο, αφού πρώτα το έχουμε βράσει ελαφρά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου