Μακαρονοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
  • 225 γρ. βίδες ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας
  • 120 γρ. μπριζόλα καπνιστή
  • 8 αγγουράκια πίκλες
  • 4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
  • 4 λουκάνικα φρανκφούρτης βραστά
  • Κασέρι Π.Ο.Π.
  • Μαυροπίπερο
  • Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 150 γρ. μαγιονέζα
ΠΡΟΪΟΝ
kaseri-packshot-gallery-0
Κασέρι Π.Ο.Π.
Κασέρι Π.Ο.Π.
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά 1 λεπτό λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία και τα αφήνουμε να στραγγίσουν και να κρυώσουν τελείως.
  2. Ψιλοκόβουμε την καπνιστή μπριζόλα και το Κασέρι Π.Ο.Π. σε κυβάκια, τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα αγγουράκια πίκλες κομμένα σε ροδέλες και το μαυροπιπερο.
  4. Αδειάζουμε στο μπολ και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
  5. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το Στραγγιστό γιαούρτι 2%.
  6. Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας-γιαουρτιού στο μείγμα ζυμαρικών και ανακατεύουμε.
  7. Σερβίρουμε σε ένα βαθύ μπολ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί