ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Μακαρονοσαλάτα
Αλμυρές
Chef
ΥΛΙΚΑ
225 γρ. βίδες ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας
120 γρ. μπριζόλα καπνιστή
8 αγγουράκια πίκλες
4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
4 λουκάνικα φρανκφούρτης βραστά
Κασέρι Π.Ο.Π.
Μαυροπίπερο
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
150 γρ. μαγιονέζα
ΠΡΟΪΟΝ
Κασέρι Π.Ο.Π.
Κασέρι Π.Ο.Π.
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά 1 λεπτό λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία και τα αφήνουμε να στραγγίσουν και να κρυώσουν τελείως.
Ψιλοκόβουμε την καπνιστή μπριζόλα και το
Κασέρι Π.Ο.Π.
σε κυβάκια, τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα αγγουράκια πίκλες κομμένα σε ροδέλες και το μαυροπιπερο.
Αδειάζουμε στο μπολ και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
.
Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας-γιαουρτιού στο μείγμα ζυμαρικών και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε ένα βαθύ μπολ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο