Μανιτάρια σωτέ με σκόρδο και βούτυρο τρούφας

ΥΛΙΚΑ
  • 500 γρ. μανιτάρια λευκά
  • 1 κ.σ. Βούτυρο soft με τρούφα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
ΠΡΟΪΟΝ
bouturo-me-troufa-packshot-gallery-0
Βούτυρο soft με τρούφα
Βούτυρο soft με τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  2. Κόβουμε τα μανιτάρια στα 4.
  3. Βάζουμε 1 κ.σ. Βούτυρο soft με τρούφα στο τηγάνι και ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
  4. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
  5. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και καπακώνουμε.
  6. Αφήνουμε το τηγάνι με κλειστό καπάκι μέχρι να βγάλουν τα μανιτάρια τα ζουμιά τους.
  7. Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρούμε το καπάκι, δυναμώνουμε τη φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά (όχι όλα) και αφαιρούμε από τη φωτιά.
  8. Αδειάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο