Νηστίσιμη μανιταρόσουπα με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ
  • 550γρ. μανιτάρια portobello κομμένα σε φέτες
  • Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 500ml ζωμό λαχανικών
  • 2 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 1 πατάτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, την αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε λίγο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο, την πατάτα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε μέσα το ζωμό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Βάζουμε το ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά.
  4. Αφαιρούμε από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ ή μούλτι πολτοποιούμε.
  5. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας