Νηστίσιμη μανιταρόσουπα με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ
  • 550γρ. μανιτάρια portobello κομμένα σε φέτες
  • Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 500ml ζωμό λαχανικών
  • 2 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 1 πατάτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, την αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε λίγο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο, την πατάτα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε μέσα το ζωμό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Βάζουμε το ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά.
  4. Αφαιρούμε από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ ή μούλτι πολτοποιούμε.
  5. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη