Μεσογειακή ομελέτα φούρνου με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ
  • 3 αυγά
  • 100 ml Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
  • 15 τοματίνια
  • ½ κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 μελιτζάνα (καθαρισμένη)
  • 2 κολοκυθάκια
  • ½ πράσινη πιπεριά
  • ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • Φρέσκο δυόσμο
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • Αλάτι – πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
532
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ, τα αυγά, την Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά, το δυόσμο, το αλάτι, την πάπρικα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Όταν ψηθούν τα λαχανικά τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών – κρέμας και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη