Μεσογειακή ομελέτα φούρνου με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ
  • 3 αυγά
  • 100 ml Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
  • 15 τοματίνια
  • ½ κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 μελιτζάνα (καθαρισμένη)
  • 2 κολοκυθάκια
  • ½ πράσινη πιπεριά
  • ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • Φρέσκο δυόσμο
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • Αλάτι – πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
krema-galaktos-20-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ, τα αυγά, την Κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά, το δυόσμο, το αλάτι, την πάπρικα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Όταν ψηθούν τα λαχανικά τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών – κρέμας και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας