Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας (προσοχή το γιαούρτι και η κρέμα να είναι παγωμένα).
Χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει για 5-7 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 30 λεπτά (μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως αλλά καλό θα ήταν να κάτσει λίγο).
Μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια και σερβίρουμε με ξηρούς καρπούς και φρούτα.