Μους γιαουρτιού με ξηρούς καρπούς και φρούτα

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας
    (προσοχή το γιαούρτι και η κρέμα να είναι παγωμένα).
  2. Χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει για 5-7 λεπτά.
  3. Βάζουμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 30 λεπτά (μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως αλλά καλό θα ήταν να κάτσει λίγο).
  4. Μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια και σερβίρουμε με ξηρούς καρπούς και φρούτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
afrato-dixromo-voutirenio-keik
Αφράτο Δίχρωμο Βουτυρένιο Κέικ
Αφράτο Δίχρωμο Βουτυρένιο Κέικ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
biskota-me-3-ylika
Μπισκότα με 3 υλικά
Μπισκότα με 3 υλικά