Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη κρέμα γάλακτος, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός.
Καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας φόρμας 10×28 εκ. με μεμβράνη.
Αδειάζουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα του γιαουρτιού και το στρώνουμε με μία σπάτουλα.
Διακοσμούμε από πάνω με λίγα ψιλοκομμένα αποξηραμένα cranberries και λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.
Μόλις παγώσει ξεφορμάρουμε από τη φόρμα και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε (διατηρείται στην κατάψυξη).