ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Μπατζίνα (πίτα) με φέτα
60
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. κολοκυθάκια
2 κούπες νερό
350 γρ.
Φέτα Π.Ο.Π.
1 φακελάκι baking powder
2 κούπες αλεύρι
125 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
αλάτι
ΠΡΟΪΟΝ
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίζουμε τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια, τα τρίβουμε στον τρίφτη και τα ανακατεύουμε με λίγο αλάτι.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε δυο κούπες νερό, 350 γρ.
Φέτα Π.Ο.Π.
και 125 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
.
Προσθέτουμε ένα φακελάκι baking powder και στη συνέχεια δυο κούπες αλεύρι και ανακατεύουμε.
Λιώνουμε το
Bούτυρο αγελάδος
και λαδώνουμε το ταψί μας.
Το υπόλοιπο
Βούτυρο αγελάδος
το ρίχνουμε από πάνω.
Βάζουμε στο ταψί το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας