Μπατζίνα (πίτα) με φέτα

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ξεφλουδίζουμε τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια, τα τρίβουμε στον τρίφτη και τα ανακατεύουμε με λίγο αλάτι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε δυο κούπες νερό, 350 γρ. Φέτα Π.Ο.Π. και 125 γρ. Βούτυρο αγελάδος.
  3. Προσθέτουμε ένα φακελάκι baking powder και στη συνέχεια δυο κούπες αλεύρι και ανακατεύουμε.
  4. Λιώνουμε το Bούτυρο αγελάδος και λαδώνουμε το ταψί μας.
  5. Το υπόλοιπο Βούτυρο αγελάδος το ρίχνουμε από πάνω.
  6. Βάζουμε στο ταψί το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη