Μπατζίνα (πίτα) με φέτα

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ξεφλουδίζουμε τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια, τα τρίβουμε στον τρίφτη και τα ανακατεύουμε με λίγο αλάτι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε δυο κούπες νερό, 350 γρ. Φέτα Π.Ο.Π. και 125 γρ. Βούτυρο αγελάδος.
  3. Προσθέτουμε ένα φακελάκι baking powder και στη συνέχεια δυο κούπες αλεύρι και ανακατεύουμε.
  4. Λιώνουμε το Bούτυρο αγελάδος και λαδώνουμε το ταψί μας.
  5. Το υπόλοιπο Βούτυρο αγελάδος το ρίχνουμε από πάνω.
  6. Βάζουμε στο ταψί το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας