Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την μπέικιν σόδα, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος, τα δύο είδη ζάχαρης, το μέλι, τη βανίλια και χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν, για περίπου 5 λεπτά. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ, με μία μαρίζ κατεβάζουμε το υλικό που έχει κολλήσει στα τοιχώματα του κάδου, ξανά θέτουμε το μίξερ σε λειτουργία, σε μέτρια ταχύτητα, ρίχνουμε σιγά σιγά το Γάλα ζωής πλήρες, το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε τα αυγά και μόλις ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε σε δόσεις το μείγμα με το αλεύρι, φροντίζοντας πριν ρίξουμε κάθε δόση να έχει ομογενοποιηθεί η προηγούμενη.
Σταματάμε το μίξερ και μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Τοποθετούμε σε μεταλλική φόρμα για μάφινς 6 ειδικά χαρτάκια ζαχαροπλαστικής για μάφινς.
Κόβουμε τη μύτη της σακούλας και βάζουμε 60 γρ. από το μείγμα στη βάση από κάθε χαρτάκι, τοποθετούμε από πάνω 10 γρ. σμέουρο, προσθέτουμε άλλα 60 γρ. μείγμα και τελειώνουμε με 10 γρ. σμέουρο και 20 γρ. στρεζέλ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 160 °C για 35 λεπτά περίπου. Ελέγχουμε εάν έχουν ψηθεί βυθίζοντας μία οδοντογλυφίδα στο κέντρο τους και αυτή να βγαίνει καθαρή με πολύ μικρή υγρασία επάνω της.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.