Μωσαϊκό

ΥΛΙΚΑ:
ΠΡΟΪΟΝ
gala-zwis-plires-packshot-gallery-0
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ σπάμε τα πτι μπερ σε κομμάτια, τα βρέχουμε με το Γάλα ζωής πλήρες και το ρούμι και ανακατεύουμε ελαφρά.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος, τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το μίξερ χειρός.
  3. Προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, βάζουμε στο μείγμα την πραλίνα και χτυπάμε με το μίξερ.
  4. Προσθέτουμε τα πτι-μπερ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ή με τα χέρια.
  5. Απλώνουμε το μείγμα μας σε μια λαδόκολλα, πλάθουμε ένα μπαστούνι σε σχήμα κορμού και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα, στρίβοντας τις άκρες της.
  6. Βάζουμε τον κορμό μας στην κατάψυξη για 1 ώρα ή στο ψυγείο για 3 ώρες.
  7. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου