ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Μωσαϊκό
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ:
330 γρ. πτι-μπερ
30 ml
Γάλα ζωής πλήρες
15 ml ρούμι ή κονιάκ (προαιρετικά)
250 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. άχνη ζάχαρη
4 κ.σ. κακάο
3 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ σπάμε τα πτι μπερ σε κομμάτια, τα βρέχουμε με το
Γάλα ζωής πλήρες
και το ρούμι και ανακατεύουμε ελαφρά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το
Βούτυρο αγελάδος
, τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, βάζουμε στο μείγμα την πραλίνα και χτυπάμε με το μίξερ.
Προσθέτουμε τα πτι-μπερ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ή με τα χέρια.
Απλώνουμε το μείγμα μας σε μια λαδόκολλα, πλάθουμε ένα μπαστούνι σε σχήμα κορμού και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα, στρίβοντας τις άκρες της.
Βάζουμε τον κορμό μας στην κατάψυξη για 1 ώρα ή στο ψυγείο για 3 ώρες.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου