ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Εύκολη νηστίσιμη τούρτα κατσαρόλας
Vegetarian
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
1 L
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
150 γρ. ζάχαρη
100 γρ. κορν φλάουρ
40 γρ. κακάο σκόνη
2 βανιλίνες
70 γρ. φυτικό λάδι
250-300 γρ. μπισκότα Digestive
4 μπισκότα Digestive για από πάνω
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ
300 γρ. κουβερτούρα
170 γρ. ζεστό ρόφημα
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Προαιρετικά: Γαρνίρουμε με θρυμματισμένο φουντούκι
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Ρόφημα
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, το κακάο και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
Αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε το φυτικό λάδι, τις βανιλίνες, τα θρυμματισμένα μπισκότα Digestive και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε μια φόρμα 30×11 εκ. τοποθετούμε μια μεμβράνη, ρίχνουμε το μείγμα και πάνω στην κρέμα βάζουμε 4 μπισκότα Digestive για βάση.
Καλύπτουμε με μια μεμβράνη ώστε να εφάπτεται καλά πάνω στα μπισκότα και στην κρέμα.
Αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στην κατάψυξη για 30 με 40 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
Ρίχνουμε την κουβερτούρα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζεστό ρόφημα
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
και λιώνουμε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς.
Ξεφορμάρουμε το γλυκό και όπως είναι κρύο ρίχνουμε το γλάσο σοκολάτας απο πάνω.
Αφήνουμε λίγο να σταθεροποιηθεί και κόβουμε σε κομμάτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα