ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Νηστίσιμα σνιτσελάκια με λευκή σάλτσα
Αλμυρές
Vegetarian
Chef
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
90 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
90 γρ. καλαμποκάλευρο
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
2 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Ηλιέλαιο
ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ
350 γρ.
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κρεμμύδι
Λίγο ελαιόλαδο
1/4 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι κατά προτίμηση
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, την πάπρικα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βουτάμε τα μανιτάρια μέσα σε ένα μπολ με νερό, τα τινάζουμε και έπειτα τα πανάρουμε μέσα στο μείγμα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μπόλικο λάδι το αφήνουμε να κάψει και ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, 1 με 2 κάθε φορά.
Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουνε ένα χρυσαφί χρώμα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά το κρεμμύδι.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
, το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί τελείως.
Το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
Σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα ή ό,τι άλλο μας αρέσει.
Πεντανόστιμη νηστίσιμη συνταγή για όλη την οικογένεια!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου