Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, την υγρή βανίλια ή τη βανιλίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε έναν λείο χυλό.
Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και με μια μεγάλη κουτάλα παίρνουμε μια ποσότητα από το μείγμα.
Με κυκλικές κινήσεις και ανασηκώνοντας το τηγάνι βοηθάμε το μείγμα να κυλίσει και να καλύψει όλη την επιφάνεια.
Μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και έπειτα με μια σπάτουλα ξεκολλάμε και αναποδογυρίζουμε την κρέπα.
Σερβίρουμε με νηστίσιμη πραλίνα σοκολάτας ή με ό,τι άλλο μας αρέσει.