ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Νηστίσιμο προφιτερόλ
Vegetarian
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
100 γρ. κακάο
65 γρ. κορν φλάουρ
280 γρ. ζάχαρη
7-8 μπισκότα τύπου digestive
350 γρ. φυτική σαντιγί (προαιρετικά)
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κακάο, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, το
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει.
Μόλις βράσει, αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
Βάζουμε προαιρετικά στον πάτο των μπολ φυτική σαντιγί και σπάμε τα μπισκότα μέσα σε αυτά.
Βάζουμε στα μπολάκια την κρέμα προφιτερόλ και γαρνίρουμε με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου