Νηστίσιμο προφιτερόλ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 λίτρο Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 100 γρ. κακάο
  • 65 γρ. κορν φλάουρ
  • 280 γρ. ζάχαρη
  • 7-8 μπισκότα τύπου digestive
  • 350 γρ. φυτική σαντιγί (προαιρετικά)
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κακάο, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, το Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει.
  2. Μόλις βράσει, αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
  3. Βάζουμε προαιρετικά στον πάτο των μπολ φυτική σαντιγί και σπάμε τα μπισκότα μέσα σε αυτά.
  4. Βάζουμε στα μπολάκια την κρέμα προφιτερόλ και γαρνίρουμε με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου