ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Αλμυρές
Vegetarian
Chef
ΥΛΙΚΑ:
2 τορτίγιες 25 cm
6 κ.σ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
200 γρ.
Pizza Top
Πιπεριά κόκκινη
Μανιτάρια
ΠΡΟΪΟΝ
Pizza Top
Pizza Top
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την τορτίγια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και αλείφουμε με τη μισή σάλτσα.
Απλώνουμε τα 100 γρ.
Pizza Top
και σκεπάζουμε με την άλλη τορτίγια.
Αλείφουμε με την υπόλοιπη σάλτσα, απλώνουμε τα άλλα 100 γρ. από το
Pizza Top
και προσθέτουμε την πιπεριά και τα μανητάρια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 250 °C στον πάτο του φούρνου μέχρι να πάρει χρώμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου