Νηστίσιμη σούπα λαχανικών

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, τα πράσα κομμένα σε ροδέλες, τις κομμένες πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών και το αλάτι, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  4. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία και με ένα ραβδομπλέντερ χειρός πολτοποιούμε τα λαχανικά πολύ καλά.
  5. Προσθέτουμε το πιπέρι και ρίχνουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ ανακατεύοντας πολύ καλά.
  6. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή και γαρνίρουμε με κρουτόν ολικής, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου