ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Νηστίσιμη σούπα λαχανικών
Αλμυρές
Vegetarian
Chef
ΥΛΙΚΑ
4 καρότα
2 πράσα
2 πατάτες
1 κρεμμύδι
750 γρ. ζωμός λαχανικών
250 γρ.
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανός
Κρουτόν ολικής άλεσης
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, τα πράσα κομμένα σε ροδέλες, τις κομμένες πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών και το αλάτι, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία και με ένα ραβδομπλέντερ χειρός πολτοποιούμε τα λαχανικά πολύ καλά.
Προσθέτουμε το πιπέρι και ρίχνουμε το
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
ανακατεύοντας πολύ καλά.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή και γαρνίρουμε με κρουτόν ολικής, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου