Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1,5 λίτρο Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, την ζάχαρη, τις βανιλίνες και ανάβουμε την φωτιά.
Σε ένα μπολ κρατάμε τα υπόλοιπα 500 ml από το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ και διαλύουμε μέσα το κορν φλάουρ.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρύο Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ και ανακατεύουμε πολύ καλά πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό βαθύ τηγάνι 24-26 εκ. ρίχνουμε την άχνη ζάχαρη και με μια κουτάλα προσθέτουμε προσεκτικά από πάνω την κρέμα σε όλη την επιφάνεια.
Το βάζουμε πάνω σε μέτρια φωτιά και το μαγειρεύουμε μέχρι οι φουσκάλες που εμφανίζονται στην επιφάνεια κατά τον βρασμό να έχουν καφετί χρώμα.
Το αποσύρουμε από την φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.
Ξεφορμάρουμε, κόβουμε σε κομμάτια και το πιο νόστιμο νηστίσιμο καζάν ντιπί είναι έτοιμο να το απολαύσετε!