Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα 100 ml ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη μαζί με το άγαρ άγαρ.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε το μείγμα του άγαρ άγαρ ανακατεύοντας μέχρι να πάρουν βράση.
Αδειάζουμε σε μικρές φόρμες ή σε ποτήρια και τοποθετούμε στο ψυγείο (για 4-5 ώρες), μέχρι να σταθεροποιηθούν οι κρέμες.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΦΕ
Προσθέτουμε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη και το βάζουμε στη φωτιά. Το αφήνουμε, χωρίς να ανακατεύουμε, παρά μόνο που και που κουνάμε το σκεύος, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να πάρει ένα γλυκό κάστανο κόκκινο χρώμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ζεστό καφέ.
Ξαναβάζουμε το σκεύος στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η καραμέλα. Σιγοβράζουμε για 3 – 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
Ξεφορμάρουμε τα γλυκάκια και τα σερβίρουμε με το σιρόπι καφέ.