Νηστίσιμο μιλφέιγ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με άχνη. Τοποθετούμε τη σφολιάτα και πασπαλίζουμε ξανά με άχνη. Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 190 °C για περίπου 20 λεπτά.
  2. Βάζουμε τη ζάχαρη και τα 650ml Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη σε μια κατσαρόλα μέχρι να βράσουν.
  3. Εντωμεταξύ σε ένα μπολ προσθέτουμε τα 350ml Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη, το κορν φλάουρ, τις βανιλίνες και ανακατεύουμε.
  4. Μόλις το μείγμα στην κατσαρόλα αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε το μείγμα του κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.
  5. Κόβουμε τη σφολιάτα στη μέση, βάζουμε σε ένα τσέρκι το ένα φύλλο, καλύπτουμε με την κρέμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
  6. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  7. Πασπαλίζουμε με άχνη και κόβουμε σε κομμάτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου