Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
karpos-trimmeno-packshot-gallery-0
Τριμμένο
Τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες περίπου 3 με 4 χιλιοστά.
  2. Σε μια κατσαρόλα με νερό που έχει φτάσει σε σημείο βρασμού ρίχνουμε τις πατάτες, τα μπουκετάκια από το μπρόκολο και αφήνουμε τα μπουκετάκια να βράσουν για 2 λεπτά ενώ τις πατάτες τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται ελαφρά  με ένα πιρούνι αλλά χωρίς να σπάνε.
  3. Στραγγίζουμε, αλατίζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  4. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε 700 γρ. Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη μέσα στην κατσαρόλα.
  6. Στα υπόλοιπα 300 ml διαλύουμε το Κορν Φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα πριν βράσει.
  7. Ανακατεύουμε συνεχώς απάνω από τη φωτιά μέχρι να πήξει.
  8. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
  9. Σε ένα πυρέξ 25×20 εκ. προσθέτουμε τη σάλτσα και τοποθετούμε τις πατάτες όρθιες.
  10. Προσθέτουμε το μπρόκολο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου