Νηστίσιμο ρυζόγαλο

ΥΛΙΚΑ
  • 1 λίτρο Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη
  • 120 γρ. ρύζι Καρολίνα
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 70 γρ. κόρν φλάουρ
  • 2 βανιλίνες
  • 400 γρ. νερό
  • Κανέλα για το πασπάλισμα
ΠΡΟΪΟΝ
karpos-vromi-packshot-gallery-0
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Πλένουμε το ρύζι, το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το νερό και το βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και να έχει μαλακώσει.
  2. Απο το 1 λίτρο προσθέτουμε τα 800 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη, την ζάχαρη και τις βανιλίνες.
  3. Στα υπόλοιπα 200 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη διαλύουμε το κόρν φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
  4. Ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
  5. Μοιράζουμε σε 5 με 6 μπολάκια και σερβίρουμε με κανέλα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι