Νηστίσιμο ρυζόγαλο

ΥΛΙΚΑ
  • 1 λίτρο Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη
  • 120 γρ. ρύζι Καρολίνα
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 70 γρ. κόρν φλάουρ
  • 2 βανιλίνες
  • 400 γρ. νερό
  • Κανέλα για το πασπάλισμα
ΠΡΟΪΟΝ
karpos-vromi-packshot-gallery-0
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Πλένουμε το ρύζι, το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το νερό και το βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και να έχει μαλακώσει.
  2. Απο το 1 λίτρο προσθέτουμε τα 800 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη, την ζάχαρη και τις βανιλίνες.
  3. Στα υπόλοιπα 200 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη διαλύουμε το κόρν φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
  4. Ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
  5. Μοιράζουμε σε 5 με 6 μπολάκια και σερβίρουμε με κανέλα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη