Οικογενειακό κέικ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και ξανά χτυπάμε το μείγμα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Χαμηλώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ήρεμα με μια σπάτουλα το μίγμα με το αλεύρι.
  3. Ξεχωρίζουμε λίγο από το μείγμα μας και προσθέτουμε το κακάο διαλυμένο στο νερό.
  4. Παίρνουμε τη φόρμα για το κέικ τη βουτυρώνουμε ελαφρώς και αρχίζουμε να προσθέτουμε εναλλάξ το ένα μείγμα βανίλιας και το μείγμα με το κακάο.
  5. Τέλος με μια σπάτουλα τα αναμιγνύουμε ελαφρώς και σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε το κέικ μας για ψήσιμο στους 170°C για 50 λεπτά στην αντίσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί