Οικογενειακό κέικ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και ξανά χτυπάμε το μείγμα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Χαμηλώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ήρεμα με μια σπάτουλα το μίγμα με το αλεύρι.
  3. Ξεχωρίζουμε λίγο από το μείγμα μας και προσθέτουμε το κακάο διαλυμένο στο νερό.
  4. Παίρνουμε τη φόρμα για το κέικ τη βουτυρώνουμε ελαφρώς και αρχίζουμε να προσθέτουμε εναλλάξ το ένα μείγμα βανίλιας και το μείγμα με το κακάο.
  5. Τέλος με μια σπάτουλα τα αναμιγνύουμε ελαφρώς και σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε το κέικ μας για ψήσιμο στους 170°C για 50 λεπτά στην αντίσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου