ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Οικογενειακό κέικ
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ζάχαρη
150 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
3 αυγά
2 βανίλιες
200 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. κακάο
5 κ.σ. βραστό νερό
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το λιωμένο
Βούτυρο αγελάδος
και ξανά χτυπάμε το μείγμα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Χαμηλώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ήρεμα με μια σπάτουλα το μίγμα με το αλεύρι.
Ξεχωρίζουμε λίγο από το μείγμα μας και προσθέτουμε το κακάο διαλυμένο στο νερό.
Παίρνουμε τη φόρμα για το κέικ τη βουτυρώνουμε ελαφρώς και αρχίζουμε να προσθέτουμε εναλλάξ το ένα μείγμα βανίλιας και το μείγμα με το κακάο.
Τέλος με μια σπάτουλα τα αναμιγνύουμε ελαφρώς και σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε το κέικ μας για ψήσιμο στους 170°C για 50 λεπτά στην αντίσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου