Παγωτό φράουλα με 3 υλικά

ΥΛΙΚΑ:
ΠΡΟΪΟΝ
532╧Θ702
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
kefir-fraoula-packshot-gallery-0
Κεφίρ φράουλα
Κεφίρ φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35% Λιπαρά και με ένα μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
  2. Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στέβια) και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί.
  3. Ρίχνουμε σιγά σιγά το Κεφίρ Φράουλα ΟΛΥΜΠΟΣ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με φρούτα του δάσους) και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά όλα τα υλικά.
  4. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το καλύπτουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα.
  5. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
  6. Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη