Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35% Λιπαρά και με ένα μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στέβια) και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το Κεφίρ Φράουλα ΟΛΥΜΠΟΣ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με φρούτα του δάσους) και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά όλα τα υλικά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το καλύπτουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.