ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Παγωτίνια γιαουρτιού
Chef
Θρεπτικές
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
400 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
300 γρ. κουβερτούρα
20 γρ. ηλιέλαιο
ΠΡΟΪΟΝ
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
, το φυστικοβούτυρο, τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Γεμίζουμε τα μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης 130 ml το καθένα περίπου τα 3/4 με το μείγμα που φτιάξαμε.
Σε κάθε ένα ποτηράκι θα βάλουμε από ένα ξυλάκι και θα πιέσουμε απο το κέντρο μέχρι τον πάτο του ποτηριού.
Χτυπάμε λίγο τα ποτηράκια πάνω στον πάγκο και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες να παγώσουν καλά.
Σε μπεν μαρί ρίχνουμε την κουβερτούρα μαζί με το ηλιέλαιο, τη λιώνουμε πολύ καλά και τη ρίχνουμε μέσα σε ένα χαμηλό ποτήρι.
Βγάζουμε ένα ένα τα παγωτίνια απο την κατάψυξη και αφού τα ξεφορμάρουμε τα βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα.
Κρατάμε στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα και τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα.
Τα παγωτίνια είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου