Παϊδάκια με στραγγιστό γιαούρτι και τηγανιτή φέτα

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ

  • Φέτα Π.Ο.Π.
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • Λίγο μέλι
  • Λίγο σουσάμι
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

  1. Παίρνουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και το βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Ύστερα αναμειγνύουμε με μισό χυμό λεμονιού, λίγο δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
  3. Σερβίρουμε σε ένα μικρό μπολάκι το μείγμα και τοποθετούμε λίγα κλωνάρια δυόσμου στην κορυφή.

ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ

  1. Κόβουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. σε κομμάτια.
  2. Τυλίγουμε κάθε κομμάτι φέτας σε ένα φύλλο κρούστας και τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές σε καυτό λάδι.
  3. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο περιχύνοντας με μέλι και λίγο σουσάμι.
  4. Για να ολοκληρωθεί το πιάτο μας, συνοδεύουμε τα παϊδάκια με το ντιπ γιαουρτιού και τη φέτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου