Παϊδάκια με στραγγιστό γιαούρτι και τηγανιτή φέτα

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ

  • Φέτα Π.Ο.Π.
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • Λίγο μέλι
  • Λίγο σουσάμι
ΠΡΟΪΟΝ
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

  1. Παίρνουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και το βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Ύστερα αναμειγνύουμε με μισό χυμό λεμονιού, λίγο δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
  3. Σερβίρουμε σε ένα μικρό μπολάκι το μείγμα και τοποθετούμε λίγα κλωνάρια δυόσμου στην κορυφή.

ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ

  1. Κόβουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. σε κομμάτια.
  2. Τυλίγουμε κάθε κομμάτι φέτας σε ένα φύλλο κρούστας και τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές σε καυτό λάδι.
  3. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο περιχύνοντας με μέλι και λίγο σουσάμι.
  4. Για να ολοκληρωθεί το πιάτο μας, συνοδεύουμε τα παϊδάκια με το ντιπ γιαουρτιού και τη φέτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα