ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Παϊδάκια με στραγγιστό γιαούρτι και τηγανιτή φέτα
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
500 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
1 ματσάκι δυόσμος
1 λεμόνι
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ
Φέτα Π.Ο.Π.
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 ποτήρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Λίγο μέλι
Λίγο σουσάμι
ΠΡΟΪΟΝ
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Παίρνουμε το
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Ύστερα αναμειγνύουμε με μισό χυμό λεμονιού, λίγο δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε σε ένα μικρό μπολάκι το μείγμα και τοποθετούμε λίγα κλωνάρια δυόσμου στην κορυφή.
ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ
Κόβουμε τη
Φέτα Π.Ο.Π.
σε κομμάτια.
Τυλίγουμε κάθε κομμάτι φέτας σε ένα φύλλο κρούστας και τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές σε καυτό λάδι.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο περιχύνοντας με μέλι και λίγο σουσάμι.
Για να ολοκληρωθεί το πιάτο μας, συνοδεύουμε τα παϊδάκια με το ντιπ γιαουρτιού και τη φέτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου