Παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς

ΥΛΙΚΑ
  • 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 200 γρ. Βούτυρο αγελάδος, κρύο
  • 125 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 βανιλίνη
  • 1 αυγό
  • 1 αυγό για το αυγούλωμα
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, το κρύο Βούτυρο αγελάδος, την άχνη, τη βανιλίνη, το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Πλάθουμε τα κουλουράκια, περίπου 30 γρ. το ένα.
  3. Βάζουμε τα κουλουράκια σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 160 °C για περίπου 20 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη