Παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς

ΥΛΙΚΑ
  • 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 200 γρ. Βούτυρο αγελάδος, κρύο
  • 125 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 βανιλίνη
  • 1 αυγό
  • 1 αυγό για το αυγούλωμα
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, το κρύο Βούτυρο αγελάδος, την άχνη, τη βανιλίνη, το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Πλάθουμε τα κουλουράκια, περίπου 30 γρ. το ένα.
  3. Βάζουμε τα κουλουράκια σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 160 °C για περίπου 20 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου