ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
200 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
, κρύο
125 γρ. άχνη ζάχαρη
1 βανιλίνη
1 αυγό
1 αυγό για το αυγούλωμα
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, το κρύο
Βούτυρο αγελάδος
, την άχνη, τη βανιλίνη, το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Πλάθουμε τα κουλουράκια, περίπου 30 γρ. το ένα.
Βάζουμε τα κουλουράκια σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 160 °C για περίπου 20 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου