ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Παραδοσιακή αλευρόπιτα με βούτυρο
60
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Βούτυρο αγελάδος
1 κούπα αλεύρι
4 αυγά
Φέτα Π.Ο.Π.
Αλάτι
Πιπέρι
Λιαστή ντομάτα (προαιρετικά)
ΠΡΟΪΟΝ
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε 3/4 του ποτηριού αλεύρι, ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και το ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε 4 αυγά και στη συνέχεια 3 κ.σ.
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
.
Συνεχίζουμε, θρυμματίζοντας στο μείγμα τη
Φέτα Π.Ο.Π.
.
Αλείφουμε ένα ταψί με 50 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
και το αλευρώνουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε
Φέτα Π.Ο.Π.
και
Βούτυρο αγελάδος
από πάνω.
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή και λιαστή ντομάτα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο