ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα
60
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 κούπα αλεύρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Ξύδι
1 & ½ ποτήρι νερό
Βούτυρο αγελάδος
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Φέτα Π.Ο.Π.
5 αυγά
200 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
ΠΡΟΪΟΝ
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τη ζύμη, τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Κατόπιν κόβουμε τη ζύμη σε μικρότερα κομμάτια.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τα κομμάτια της ζύμης σε φύλλα, στο μέγεθος που επιθυμούμε.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Προσθέτουμε τα αυγά, τη
Φέτα Π.Ο.Π.
, θρυμματίζοντας τη με το χέρι μας, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Κατόπιν χαράσουμε την τυρόπιτα, αλείφουμε τα φύλλα με
Βούτυρο αγελάδος
, ρίχνουμε λίγο νεράκι και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 60 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο