ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Παραδοσιακοί κουραμπιέδες με βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι μαλακό
250 γρ. λιωμένο
Βούτυρο αγελάδος
80 γρ. ζάχαρη άχνη
80 γρ. αμύγδαλα
1 σφηνάκι κονιάκ
Βανίλια
¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Pοδόνερο
2 αυγά
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πρώτα τη ζάχαρη άχνη με το
Βούτυρο αγελάδος
μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και το κονιάκ.
Χτυπάμε καλά το μείγμα μας μέχρι να ομογενοποιηθεί και βάζουμε το τριμμένο αμύγδαλο και σιγά σιγά μετά το αλεύρι.
Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει η ζύμη μας μαλακιά και λεία.
Πλάθουμε τους κουραμπιέδες στο σχήμα που επιθυμούμε και τους ψήνουμε στους 150-170 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά.
Μόλις βγουν τους ραντίζουμε με ροδόνερο και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο