ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Πάστα μιλφέιγ
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
Γάλα ζωής πλήρες
45 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη
2 αυγά, μεσαία
Βούτυρο αγελάδος
2 βανιλίνες
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Ζάχαρη άχνη
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το
Γάλα ζωής πλήρες
,
το κορν φλάορ, τη ζάχαρη, τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να βράσει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το
Βούτυρο αγελάδος
, τις βανιλίνες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε την
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για περίπου 1 λεπτό ή μέχρι να αφρατέψει τελείως.
Σε ένα μπολ τρίβουμε τα σφολιατίνια με το χέρι.
Γεμίζουμε τα μπολάκια με στρώσεις από τριμμένα σφολιατίνια και κρέμα εναλλάξ, φροντίζοντας η τελευταία στρώση να είναι με σφολιατίνια.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου