Πάστα μιλφέιγ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
gala-zwis-plires-packshot-gallery-0
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το Γάλα ζωής πλήρες, το κορν φλάορ, τη ζάχαρη, τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να βράσει.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το Βούτυρο αγελάδος, τις βανιλίνες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
  4. Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
  5. Προσθέτουμε την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για περίπου 1 λεπτό ή μέχρι να αφρατέψει τελείως.
  6. Σε ένα μπολ τρίβουμε τα σφολιατίνια με το χέρι.
  7. Γεμίζουμε τα μπολάκια με στρώσεις από τριμμένα σφολιατίνια και κρέμα εναλλάξ, φροντίζοντας η τελευταία στρώση να είναι με σφολιατίνια.
  8. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου