Πάστα αμυγδάλου

ΥΛΙΚΑ
  • Σαβαγιάρ
  • Αμύγδαλο φιλέ ψημένο
  • Κερασάκια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ

ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

  1. Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν μια σφιχτή κρέμα. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει, τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Ψήνουμε στον φούρνο τα αμύγδαλα φιλέ, έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΙ

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
  2. Στη συνέχεια, βουτάμε τα σαβουαγιάρ σε ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ και κάνουμε μια στρώση στο πυρέξ. Από πάνω βάζουμε μία στρώση από την κρέμα αμυγδάλου. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ακόμα μια φορά.
  3. Ολοκληρώνουμε στρώνοντας τη σαντιγί και καλύπτουμε με αμύγδαλα φιλέ και κερασάκια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
21
Νηστίσιμη σούπα λαχανικών
Νηστίσιμη σούπα λαχανικών