ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Πασχαλινά κουλουράκια
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
200 γρ.
Βούτυρο αγελάδος
120 γρ. ζάχαρη
40 γρ.
Γάλα ζωής πλήρες
40 γρ. ηλιέλαιο
1 αυγό
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
2 βανιλίνες
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ
1 αυγό
1 κ.σ.
Γάλα ζωής πλήρες
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Φτιάχνουμε κορδόνια με τη ζύμη και πλάθουμε πλεξούδες.
Βάζουμε τα κουλουράκια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ το αυγό με τη 1 κ.σ.
Γάλα ζωής πλήρες
.
Αλείφουμε τα κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 °C για 20-25 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα