Ξεφλουδίζουμε την πατάτα και την τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη μέσα σε ένα μπολ. Τη βάζουμε σε πετσέτα και τη στύβουμε καλά για να φύγει η υγρασία.
Μεταφέρουμε την τριμμένη πατάτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο, το σκόρδο τριμμένο και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι 22 εκ. σε χαμηλή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο. Βάζουμε τις πατάτες και τις απλώνουμε με ένα κουτάλι ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Σιγοψήνουμε για 10 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε σε πιάτο και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι στη φωτιά και βάζουμε το μπέικον. Ψήνουμε 1 λεπτό από κάθε πλευρά και αφαιρούμε.
Σκουπίζουμε το τηγάνι και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε το Βούτυρο αγελάδος, το αφήνουμε να λιώσει και σπάμε τα αυγά. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε 2 λεπτά να ψηθούν.
Αφαιρούμε στο πιάτο με την πατάτα και το μπέικον και σερβίρουμε με ρόκα, ντοματίνια και τριμμένη Φέτα Π.Ο.Π..