Για να φτιάξουμε την πίτα πλαστός, η οποία είναι παραδοσιακό φαγητό της περιοχής των Θεσσαλικών Αγράφων, φτιάχνουμε το χυλό, προσθέτοντας στο νερό, καλαμποκάλευρο.
Έπειτα βουτυρώνουμε το ταψί και προσθέτουμε λάδι.
Ανοίγουμε το χυλό στο ταψί και στη μέση ρίχνουμε τα χόρτα. Μέσα στα χόρτα προσθέτουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. και ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυλό από πάνω.
Βουτυρώνουμε πάλι το χυλό και ο πλαστός είναι έτοιμος για ψήσιμο.
Ψήνουμε για περίπου μιάμιση ώρα στους 180 βαθμούς.