Τips
* Ο πουρές πατάτας προσφέρεται για να πειραματιστείτε με διάφορες γεύσεις. Προσθέτουμε πέστο βασιλικού και δημιουργούμε έναν αρωματικό πουρέ πατάτας με γεύση βασιλικού. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με άλλα λαχανικά όπως για παράδειγμα η σελινόριζα ή το παντζάρι.
* Αν θέλουμε, μπορούμε να φυλάξουμε τις φλούδες από το καθάρισμα της πατάτας και να τις τηγανίσουμε σε χαμηλή θερμοκρασία στους 165 βαθμούς σε ηλιέλαιο όπως τα τσιπς. Είναι ένα πολύ νόστιμο σνακ.
* Εάν δεν καταναλώσουμε τον πουρέ απευθείας είναι καλό να τοποθετήσουμε μία μεμβράνη στην επιφάνειά του έτσι ώστε να μην ξεραθεί.