ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ
Τρόπος 1 – χωρίς το μπισκότο
Με ένα πινέλο αλείφουμε τα σου με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο χωρίς αέρα στους 180 °C για 25 λεπτά περίπου.
Τρόπος 2 – με το μπισκότο
Καλύπτουμε με τους δίσκους από το μπισκότο, έναν πάνω από κάθε σου, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο χωρίς αέρα στους 180 °C για 25 λεπτά περίπου.
Για το μπισκότο
TIP:
*Μπορούμε να γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης με τη ζύμη των σου και να καταψύχουμε. Ψήνουμε απευθείας από την κατάψυξη. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το ομοιόμορφο σχήμα ίδιο μέγεθος μετά το ψήσιμο.*Προτιμούμε να ψήνουμε τα σου σε φούρνο χωρίς αέρα, γιατί αυτό τα βοηθάει στο να φουσκώσουν καλύτερα και πιο ομοιόμορφα.
*Μπορούμε να ψήσουμε τα σου και αφού κρυώσουν να τα καταψύξουμε και να τα διατηρήσουμε για 2 εβδομάδες στην κατάψυξη. Μόλις έρθει η ώρα να τα καταναλώσουμε, τα στρώνουμε πάλι σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160 °C για περίπου 5 λεπτά.