ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Πρωτεϊνικές παγωμένες μπάρες γιαουρτιού
Chef
Θρεπτικές
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
150 γρ. νιφάδες βρώμης
4 κ.σ. φυστικοβούτυρο
50 γρ. μέλι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
400 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
1 βανιλίνη
70 γρ. μέλι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
Blueberries
Σμέουρα
Μέλι
Φυστικοβούτυρο
ΠΡΟΪΟΝ
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη βρώμη μαζί με το φυστικοβούτυρο και το μέλι.
Σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20×20 βάζουμε μια λαδόκολλα ρίχνουμε το μείγμα και πατάμε πολύ καλά με ένα κουτάλι ή με το πάτο ενός ποτηριού μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη βάση.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα
Στραγγιστό γιαούρτι Protein φράουλα 0%
, τη βανιλίνη, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Ρίχνουμε και στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω από τη βάση.
Προσθέτουμε από πάνω τα σμέουρα, τα blueberries, το φυστικοβούτυρο και το μέλι.
Βάζουμε τις μπάρες στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Κόβουμε σε κομμάτια και οι δροσερές μπάρες γιαουρτιού είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου