Ψαρονέφρι με λαχανικά και κρέμα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ
  • 500 γρ. ψαρονέφρι κομμένο
  • 1  μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 150 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα
  • 2 πιπεριές πολύχρωμες
  • 1/2 κουτάλι του γλυκού κάρυ
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 100 ml ζωμός λαχανικών
  • 150 ml Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΠΡΟΪΟΝ
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σοτάρουμε στο βούτυρο το ψαρονέφρι μέχρι να πάρει χρώμα.  Στην συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά να σοταρίσουν και αυτά.
  2. Σβήνουμε με το κρασί  και προσθέτουμε το ζωμό, το κάρυ, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
  3. Όταν μαλακώσει το κρέας και έχουν εξατμιστεί τα πολλά υγρά, προσθέτουμε την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.
  4. Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά  και όταν δέσει η σάλτσα είναι έτοιμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας