ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Ψωμί με βούτυρο
60
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι
1 κ.σ. αλάτι
Έτοιμο προζύμι
Νερό όσο χρειαστεί
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Για το σερβίρισμα
Βούτυρο αγελάδος
Μαρμελάδα με αρώνια
Χυμός μήλο – αρώνια – σταφύλι – ρόδι
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
Μήλο- Αρώνια- Σταφύλι – Ρόδι
Μήλο- Αρώνια- Σταφύλι – Ρόδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι σε μια μεταλλική λεκάνη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το προζύμι, το αλάτι και λίγο νερό.
Ξεκινάμε το ζύμωμα και προσθέτουμε όσο επιπλέον νερό χρειαστεί μέχρι να κάνουμε μία ελαστική μαλακή ζύμη που θα ξεκολλάει από τα χέρια μας.
Τοποθετούμε το καρβέλι σε ένα ταψί και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα.
Το αφήνουμε δύο με δυόμιση περίπου ώρες να “φουσκώσει” το ζυμάρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς ή αν το θέλετε πιο τραγανό αφήστε το 10-15 λεπτά ακόμη.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και το αλείφουμε με φρέσκο
Βούτυρο αγελάδος
και μαρμελάδα αρώνια.
Μπορείτε να συνοδεύεστε το σνακ σας με ένα ποτήρι
Χυμός μήλο – αρώνια – σταφύλι – ρόδι
.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου