Ζεσταίνουμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά, το καρότο, αλατίζουμε και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας, μέχρι να μαλακώσουν.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το σέλερι, τις jalapeno και μαγειρεύουμε για περίπου 2 λεπτά ακόμα.
Δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά, προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και σοτάρουμε μέχρι να μυρίσουν.
Ρίχνουμε τα ρεβίθια, τα 750 γρ. Ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη, φέρνουμε σε βρασμό, προσθέτουμε το κολοκύθι, το φασολάκι, την ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για μερικά λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν φλάουρ με τα 20 γρ. Ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη, προσθέτουμε το ξύσμα λάιμ, τον χυμό λάιμ και ανακατεύουμε.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και δένουμε το φαγητό με το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνεχώς.
Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι αν χρειάζεται.
Σερβίρουμε σε πιάτα και γαρνίρουμε με ντομάτα, κρεμμύδι φρέσκο και λίγο ωμό ελαιόλαδο.