Κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο χυμό λεμόνι. Έπειτα, τα βάζουμε στο τηγάνι με το βούτυρο, την ζάχαρη και την κανέλα μέχρι να «δέσει».
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και το αλεύρι και πλάθουμε την ζύμη. Στη συνέχεια την ανοίγουμε με ένα πλάστη, βάζουμε την γέμιση και διπλώνουμε για να γίνει σαν κύλινδρος. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα ρολάκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά περίπου.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, το Γάλα ζωής πλήρες και την κανέλα. Περιχύνουμε τα ρολάκια και απολαμβάνουμε!