Σάντουιτς με κοτόπουλο και στραγγιστό γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ
  • 4 ψωμάκια πολύσπορα ατομικά (ή άλλο ψωμί της αρεσκείας σας)
  • 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 1 κρεμμύδι, ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σφηνάκι κρασί λευκό ξηρό ½ κ.γ. ρίγανη ξερή, κοπανισμένη.
  • ½ κ.γ. δεντρολίβανο ξερό, κοπανισμένο.
  • 4 κ.σ. Στραγγιστό γιαούρτι 2%.
  • 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή.
  • ½ κ.γ. κάρυ σε σκόνη.
  • ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη.
  • 1 φλιτζ. τσαγιού φυλλαράκια μαϊντανού, ψιλοκομμένα.
  • Αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ξεκινάμε κόβοντας τα φιλέτα σε μικρά κυβάκια και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι στο λάδι μέχρι να ροδίσουν.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το δεντρολίβανο.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 6 – 7 λεπτά ακόμη, ανακατεύοντας.
  4. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
  5. Στη συνέχεια, βγάζουμε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, τη μουστάρδα, το κάρυ, την πάπρικα και τον μαϊντανό.
  6. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τα υλικά καλά.
  7. Σκεπάζουμε το μπολ με μια πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ενωθούν τα αρώματα.
  8. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και απλώνουμε στο κάτω μέρος μια στρώση από το μείγμα με το κοτόπουλο.
  9. Κλείνουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού, τα τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη