Ξεκινάμε κόβοντας τα φιλέτα σε μικρά κυβάκια και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι στο λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το δεντρολίβανο.
Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 6 – 7 λεπτά ακόμη, ανακατεύοντας.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Στη συνέχεια, βγάζουμε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, τη μουστάρδα, το κάρυ, την πάπρικα και τον μαϊντανό.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τα υλικά καλά.
Σκεπάζουμε το μπολ με μια πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ενωθούν τα αρώματα.
Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και απλώνουμε στο κάτω μέρος μια στρώση από το μείγμα με το κοτόπουλο.
Κλείνουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού, τα τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και τα διατηρούμε στο ψυγείο.