Σάντουιτς με αυγοσαλάτα και αβοκάντο

30 ΛΕΠΤΑ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ

  • 6 αυγά, βρασμένα, κρύα και χοντροκομμένα
  • 50 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 150 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 5%
  • 10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

  • Ελαιόλαδο
  • 4 φέτες ψωμί προζυμένιο
  • 20 γρ. γαλλική σαλάτα, φύλλα
  • 150 γρ. αυγοσαλάτα
  • 30 γρ. αγγούρι, σε λεπτές φέτες
  • 50 γρ. αβοκάντο, σε φέτες
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ 

  1. Βάζουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση με αλάτι, αν χρειάζεται.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

  1. Αλείφουμε με το ελαιόλαδο τις φέτες του ψωμιού. Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσθέτουμε τις λαδωμένες φέτες του ψωμιού και τους δίνουμε ωραίο χρώμα και στις δύο πλευρές. Αφαιρούμε τις φέτες του ψωμιού και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
  2. Στις δύο από τις τέσσερις φέτες ψωμιού απλώνουμε και μοιράζουμε τη γαλλική σαλάτα. Συνεχίζουμε απλώνοντας την αυγοσαλάτα, στρώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες του αγγουριού, το αβοκάντο και καλύπτουμε με τις δύο φέτες ψωμιού που έχουν μείνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί