Σάντουιτς με αυγοσαλάτα και αβοκάντο

30 ΛΕΠΤΑ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ

  • 6 αυγά, βρασμένα, κρύα και χοντροκομμένα
  • 50 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 150 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 5%
  • 10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

  • Ελαιόλαδο
  • 4 φέτες ψωμί προζυμένιο
  • 20 γρ. γαλλική σαλάτα, φύλλα
  • 150 γρ. αυγοσαλάτα
  • 30 γρ. αγγούρι, σε λεπτές φέτες
  • 50 γρ. αβοκάντο, σε φέτες
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ 

  1. Βάζουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 5% και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση με αλάτι, αν χρειάζεται.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

  1. Αλείφουμε με το ελαιόλαδο τις φέτες του ψωμιού. Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσθέτουμε τις λαδωμένες φέτες του ψωμιού και τους δίνουμε ωραίο χρώμα και στις δύο πλευρές. Αφαιρούμε τις φέτες του ψωμιού και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
  2. Στις δύο από τις τέσσερις φέτες ψωμιού απλώνουμε και μοιράζουμε τη γαλλική σαλάτα. Συνεχίζουμε απλώνοντας την αυγοσαλάτα, στρώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες του αγγουριού, το αβοκάντο και καλύπτουμε με τις δύο φέτες ψωμιού που έχουν μείνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου