Smoothie με πεπόνι, δυόσμο και ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο

ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ. πεπόνι
  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 μοσχολέμονο (lime)
  • 250 ml ρόφημα Αμύγδαλο φυσική γεύση
  • 4-5 φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • 1 κ.σ. μέλι  
ΠΡΟΪΟΝ
fysiki-geusi-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο φυσική γεύση
Αμύγδαλο φυσική γεύση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε το μήλο, αφαιρώντας τα κουκούτσια.
  2. Καθαρίζουμε το πεπόνι από την εξωτερική φλούδα, βγάζουμε τα κουκούτσια και το τεμαχίζουμε.
  3. Από το μοσχολέμονο παίρνουμε το ξύσμα και τον χυμό του.
  4. Έπειτα χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  5. Γαρνίρουμε με λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου και μια φέτα μοσχολέμονο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου