Λιώνουμε σε μπεν μαρι το Βούτυρο αγελάδος με την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το Φρέσκο γάλα πλήρες και τη ζάχαρη. Ανακατεύοντας συνεχώς µε το σύρμα, προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα.
Στη συνέχεια, προσθέτουµε τη βανίλια, το μπέικιν, το αλάτι, το κακάο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα.
Προσθέτουµε τα δάκρυα σοκολάτας, ανακατεύουµε απαλά και βάζουµε στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να σφίξει το μείγμα.
Κάνουμε μικρά μπαλάκια από το μείγμα και τα βάζουμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας κενό ανάµεσα τους. Ψήνουµε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 10-12 λεπτά.