Σοκολατένια μους με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο με κακάο

ΥΛΙΚΑ
  • 250-300 γρ. αβοκάντο (2 τεμάχια περίπου)
  • 40 ml ρόφημα Αμύγδαλο με κακάο
  • 2-3 κ.σ. μέλι ή 100γρ. χουρμάδες στο μπλέντερ
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ λικέρ
  • Βανίλια
ΠΡΟΪΟΝ
kakao-amygdalo-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο με κακάο
Αμύγδαλο με κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει αφράτο.
  2. Ιδανικά το βάζουμε λίγο στο ψυγείο να παγώσει πριν το καταναλώσουμε.
  3. Σερβίρουμε με λίγο κακάο ή κάποιο φρούτο!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη