Σοκολατένια μους με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο με κακάο

ΥΛΙΚΑ
  • 250-300 γρ. αβοκάντο (2 τεμάχια περίπου)
  • 40 ml ρόφημα Αμύγδαλο με κακάο
  • 2-3 κ.σ. μέλι ή 100γρ. χουρμάδες στο μπλέντερ
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ λικέρ
  • Βανίλια
ΠΡΟΪΟΝ
kakao-amygdalo-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο με κακάο
Αμύγδαλο με κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει αφράτο.
  2. Ιδανικά το βάζουμε λίγο στο ψυγείο να παγώσει πριν το καταναλώσουμε.
  3. Σερβίρουμε με λίγο κακάο ή κάποιο φρούτο!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί