Σοκολατένια μους με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο με κακάο

ΥΛΙΚΑ
  • 250-300 γρ. αβοκάντο (2 τεμάχια περίπου)
  • 40 ml ρόφημα Αμύγδαλο με κακάο
  • 2-3 κ.σ. μέλι ή 100γρ. χουρμάδες στο μπλέντερ
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ λικέρ
  • Βανίλια
ΠΡΟΪΟΝ
kakao-amygdalo-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο με κακάο
Αμύγδαλο με κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει αφράτο.
  2. Ιδανικά το βάζουμε λίγο στο ψυγείο να παγώσει πριν το καταναλώσουμε.
  3. Σερβίρουμε με λίγο κακάο ή κάποιο φρούτο!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου