ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Σοκολατένια μους με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο με κακάο
2
Vegetarian
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
250-300 γρ. αβοκάντο (2 τεμάχια περίπου)
40 ml ρόφημα
Αμύγδαλο με κακάο
2-3 κ.σ. μέλι ή 100γρ. χουρμάδες στο μπλέντερ
4 κ.σ. κακάο
1 κ.γ λικέρ
Βανίλια
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο με κακάο
Αμύγδαλο με κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει αφράτο.
Ιδανικά το βάζουμε λίγο στο ψυγείο να παγώσει πριν το καταναλώσουμε.
Σερβίρουμε με λίγο κακάο ή κάποιο φρούτο!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Ραβανί
Ραβανί