Σοκολατένια μους με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο με κακάο

ΥΛΙΚΑ
  • 250-300 γρ. αβοκάντο (2 τεμάχια περίπου)
  • 40 ml ρόφημα Αμύγδαλο με κακάο
  • 2-3 κ.σ. μέλι ή 100γρ. χουρμάδες στο μπλέντερ
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ λικέρ
  • Βανίλια
ΠΡΟΪΟΝ
kakao-amygdalo-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο με κακάο
Αμύγδαλο με κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει αφράτο.
  2. Ιδανικά το βάζουμε λίγο στο ψυγείο να παγώσει πριν το καταναλώσουμε.
  3. Σερβίρουμε με λίγο κακάο ή κάποιο φρούτο!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα